fredag 30. mai 2014

Nachos med kjøttdeig

Vanskelighetsgrad:enkel
Tid:10-20 min

1/2pakke kjøttdeig
Litt nachochips
Taco saus
Paprika
Løk
Vann
Hotsaus
Ost
Rømme til servering

Stek kjøttdeigen i panna som vanlig. Tilsett løk og paprika kuttet i biter (dersom du liker det sterkt kan du ha i jalapeno også). Stek dette litt så løken og paprikaen også blir stekt.  Tilsett tacosaus og vann som anvist på pakka (husk å bruke mindre saus når du ikke bruker all kjøttdeigen). Stek til alt vannet har fordampet, eventuelt kan du bruke litt mindre vann enn annvist på pakken, for å hindre at nachosen blir myk. Ha i litt taco hotsaus i blandingen. Legg nachos utover ei ildfast form. Hell kjøttdeigblandingen over slik at det blir litt her og der. Mal opp ost og strø over. Lager du litt større posjoner kan det være lurt å legge nachos, kjøtt og ost lagvis.

Stekes på 200 grader i ca 15 min eller til osten er smeltet og begynt å blitt sprø.

Serveres med rømme, mer hotsaus dersom du liker det sterkt, guacamole og en enkel salat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar