fredag 16. januar 2015

Sara Bernard

Sara Bernard er en kake vi pleier å lage til jul, men den er så god at den også passer til andre annledninger. Sara Bernard består av kransekakebunn, fyldig sjokoladekrem og sjokoladetrekk.


Bunn:
200 g mandler
200 g melis
Ca. 3 eggehviter





Skåld og tørk mandlene. Mal de opp og tilsett melis og så eggehvite. Dette skal bare blandes sammen som kransekaker. Ha de på et stekebrett med teskje, husk litt avstand mellom. Klem de litt flate. Stekes på 15 grader i ca. 15 min.
Avkjøl


Fyll
100 g smør
1 ½ dl melis|
1 eggeplomme
2 ss. kakao
½ ts. pulverkaffe
1-2 ts. Vaniljesukker



Rør smør og melis hvit. Tilsett eggeplomme og rør ut dette. Etterpå tilsetter du det tørre. Smøres på hver kakebunn ved hjelp av en kniv. Prøv å få de litt runde.





Overtrekk
150 g kokesjokolade
2 ts. olje.

Dypp hver kake i overtrekke. Settes til avkjøling.

Nytes